Фільм тижня у Львові: «Легенда Г’ю Гласса»

3504 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду пригодницьку драму «Легенда Г’ю Гласса».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Сюжет. Події розгортаються в Америці в 1823 році. Г’ю Гласс разом із сотнею інших добровольців вирушає до витоків річки Міссурі. Учасники експедиції розбиваються на групи. Одного дня Г’ю збирав ягоди, відійшовши в сторону від своїх товаришів Коли на нього напала ведмедиця, допомога прийшла із запізненням. Тварину було вбито але та встигла нанести травми. Подумавши, що поранений всеодно помре, чоловіки забирають все спорядження та їжу й вирушають далі. Опритомнівши, Гласс вирішує вижити та помститися зрадникам чого б це йому не коштувало.

Драма «Легенда Г’ю Гласса» описує реальні події, що трапились під час дослідницької експедиції. Про екранізацію цієї історії вперше заговорили в 2001 році. З тих пір проект попрощався з двома режисерами, сереж можливих виконавців ролей значилися Шон Пенн і Крістіан Бейл. Головна ж роль дісталась Леонардо Ді Капріо.

 

Рік виходу: 2015. Жанр: драма, пригоди. Країна: США. В ролях: Том Харді, Леонардо ДіКапріо, Донал Глісон,Уілл Поултер, Пол Андерсон, Лукас Хаас. Режисер: Алехандро Гонсалес Іньярітту. В прокаті: з 7 січня 2016 року. Тривалість: 156 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!