Фільм тижня у Львові: «Самотній за контрактом»

3471 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує український фільм, знятий у Києві – «Самотній за контрактом».
Фото: kievkino.com.ua

Фото: kievkino.com.ua

Головний герой фільму – молодий та успішний лідер рок-гурту «Серце міста» Слава Лєбєдєв (Вацлав Верхол). Популярність колективу, а особливо соліста, зростає з кожним днем, а від фанаток немає відбою. Проте Ліля Фіалко (Ольга Лерман) закохується в Славу, нічого не знаючи про його популярність. Захоплені одне одним, вони про все забувають. Проте дещо все ж таки доведеться згадати. Продюсер нагадує хлопцю про умови контракту. Слава не може не лише одружитися, але й мати стосунки з дівчиною, аби не порушувати сценічний образ. Що виявиться важливішим для героя – почуття чи кар’єра?

Романтична комедія «Самотній за контрактом » створена спільно Новим каналом та кінокомпанією «FILM.UAGroup». Фільм повністю знято на вулицях Києва влітку 2013 року. Головна чоловіча роль у картині дісталася поляку Вацлаву Верхолу, який з цієї нагоди старанно вчив мову. Творці комедії запевняють, що кращого видовища для побачення годі й шукати.

Рік: 2014. Країна: Україна. Мова дублювання: оригінал. Жанр: комедія, мелодрама. Тривалість: 103 хв.

В головних ролях: Ольга Мерман, Вацлав Верхол, Ольга Тумайкіна, Сергій Перегудов, Андрій Самінін. Режисер: Євген Матвієнко.

Фільм можна переглянути щодня до 4 до 10 вересня о 10:45, 12:45, 16:45, 18:45 в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!