Фірмовий поїзд Львів-Київ виконуватиме додаткову зупинку у Львові

5129 0
Після запровадження зупинки швидкісних потягів Інтерсіті+ на станції Підзамче, Львівська залізниця з 25 серпня для вивчення пасажиропотоку також встановлює тут зупинку для фірмового потяга №92/91 Львів-Київ. Про це інформують у прес-службі Львівської залізниці.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Зазначимо, що з 10 липня на станції Підзамче запровадили зупинку для швидкісних поїздів Інтерсіті+. Як інформують у прес-службі, понад 230 пасажирів позитивно оцінили зручніть користування зупинкою станції Підзамче у Львові.

До багатьох житлових масивів зі станції Підзамче дістатися набагато швидше та зручніше, ніж з центрального залізничного вокзалу Львова.

Нагадаємо, що поїзди Інтерсіті+ львівського напрямку в межах Києва мають три зупинки  це станції Дарниця, Київ-Пасажирський та Святошин, а в межах Львова  дві: Підзамче та Львів. Загалом, зупинка поїздів далекого сполучення на декількох зупинках в межах великих міст  загальноприйнята європейська практика, яскраві приклади якої  Брюсель, Берлін, Варшава, Краків та інші міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!