Сучасний гардероб та вуличні тренажери. Які освітні проєкти хочуть втілити у Франківському районі

2430 0
Сьогодні, 14 листопада, передстанній день, коли можна проголосувати за один великий та один малий проєкти Громадського бюджету Львова.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

№143 Відновлення футбольного майданчика на території СШ №31 на вул. Княгині Ольги, 104

Тип: малий;

Бюджет: 550 000 грн;

Адреса: вул. Княгині Ольги, 104;

Мешканці хочуть відремонтувати дитячий футбольний майданчик, який зараз в поганому стані. Зокрема, там здерте покриття, ями на полі, обдерта сітка на воротах. Діти не можуть займатися фізичною підготовкою під час уроків, а також у вільний час.

№174 Капітальний ремонт частини території ЗДО №33 ЛМР на вул. Володимира Великого, 13а

Тип: малий;

Бюджет: 599 999 грн;

Адреса: вул. Володимира Великого, 13а;

Мета – створити сприятливі та безпечні умови благоустрою під час навчально-виховного процесу дітей дошкільного віку на прогулянці за будь-яких погодних умов (відновлення твердого покриття, заміна старого асфальтного покриття на покриття з фігурних елементів мощення (ФЕМ) та встановлення нових бетонних бордюрів.

№35 Будівництво спортивного майданчика на території Ліцею ім. Василя Стуса

Тип:великий;

Адреса: вул. Повстанська, 14;

Бюджет: 2 746 600 грн;

Ліцей ім. Василя Стуса - одна з найбільших шкіл району, однак не має свого спортивного майданчика. Реалізація проєкту дозволить учням займатися футболом чи баскетболом не лише у спортивному залі, а й на вулиці.

№28 «Смачно у школі» – реконструкція їдальні в ліцеї № 46 ім. В’ячеслава Чорновола ЛМР

Тип: малий;

Бюджет: 599 999 грн;

Адреса: вул. Наукова;

У їдальні обладнання застаріле, його не змінювали від початку створення школи, а це – 45 років. Навчальний заклад нараховує 1123 учні, що вимагає ефективного використання часу для приготування здорової їжі. Посуд миється руками працівників. За 30 хв. потрібно помити 350 тарілок і виделок.  Рішенням для розв’язання проблеми є модернізація кухонного обладнання, що дозволяє при мінімальних витратах забезпечити санітарно-гігієнічні умови і якісне приготування їжі.

№54 Облаштування безпечних дитячих майданчиків у ДНЗ №129

Тип: малий;

Бюджет: 590 000 грн;

Адреса: вул. Євгена Коновальця, 79;

Мета проєкту – убезпечики дитяче перебування на території ДНЗ, розвивати зайняття фізичною активністю та покращити умови дозвілля дітей.

№218 Капітальний ремонт огорожі ЗДО № 134

Тип: великий;

Адреса: вул. Володимира Великого, 55;

Бюджет: 1 083 372 грн

Завдяки реалізації проєкту в межах громадського бюджету Львова заклад дошкільної освіти отримає нову огорожу, що створить естетичний вигляд території закладу, а його вихованці будуть у безпеці.

№59 Капітальний ремонт подвір'я СЗШ № 55 на вул. Коновальця, 6

Тип: малий;

Бюджет: 599 999 грн;

Шкільне подвір'я має стати для дітей безпечним і комфортним. У межах проекту планують  замінити асфальтове покриття на бруківку.

№132 Облаштування розвиваючого простору школярів та капремонт сходів Ліцею №2 ЛМР на вул. Володимира Великого, 55а

Тип: великий;

Адреса: вул. Володимира Великого, 55а;

Бюджет: 2 999 990 грн;

Ліцей №2 ЛМР планує облаштувати багатофункціональний спортивний майданчик, дитячий та гімнастичний майданчики, а також зробити  капітальний ремонт сходів школи.

№93 Встановлення сучасного спортивно-ігрового обладнання на ігрових майданчиках в ЗДО №131

Тип: малий;

Адреса: вул. Антоновича, 109а;

Бюджет: 600 000 грн;

Метою проєкту є покращення умов перебування дітей в ЗДО № 131, зробити прогулянки більш цікавими і корисними, замінити старі дитячі ігрові споруди на сучасні.

№111 Капітальний ремонт території СЗШ №48 на вул. Рубчака, 8

Тип: малий;

Бюджет: 599 999 грн

Адреса: вул. Івана Рубчака, 8;

За рахунок коштів фінансування Громадського бюджету та фінансування управління освіти реалізували у 2019 році 2 проекти на території шкільного подвір’я. Зокрема, вуличні тренажери та дитячий майданчик і універсальний спортивний майданчик для гри в міні-футбол, волейбол та баскетбол. Простір між цими двома проектами залишився не облаштований, тому плануємо замінити старе асфальтне покриття на покриття з фігурних елементів мощення (ФЕМ) та встановити нові бетонні поребрики.

№86 Новітні технології навчання та сучасний гардероб школи

Тип: малий;

Адреса: вул. Володимира Великого, 55б;

Бюджет: 599 999 грн;

Мета проєкту – закупити 65-дюймові сенсорні дисплеї, які мають мультисенсорну підтримку з десятисинхронними точками дотику та проектор. Також закупити особисті одежні шафи для дітей в школі.

№152 У ЗДО № 69 біжать ніжки по безпечних доріжках

Тип: малий;

Адреса: вул. Наукова, 8а;

Бюджет: 599 980 грн;

Великою проблемою ЗДО № 69 є стан пішохідних доріжок. З моменту заснування закладу, тобто з 1973 р., асфальтне покриття доріжок не оновлювалося взагалі.

№10 Капітальний ремонт та модернізація харчоблоку в ЗДО №125

Тип: малий;

Бюджет: 598 571 грн;

Адреса: вул. Героїв УПА, 41;

У ЗДО №125 харчоблок більше, ніж пів століття без капітального ремонту та не відповідає вимогам сучасності. Модернізація харчоблоку дозволить забезпечити якісний процес приготування їжі для дошкільнят та комфортні умови праці кухарям.

№60 Безпечний простір ЗДО №37

Тип: малий;

Бюджет: 599 999 грн;

Адреса: вул. Княгині Ольги, 59а;

Виконання робіт з гідроізоляції фундаменту та цоколю закладу дозволять покращити технічний стан будівлі, попередять руйнування зовнішніх стін, покрівлі будівлі, її конструктивних елементів. А влаштування фігурних елементів (ФЕМ) дозволить завершити заміну асфальтного покриття в пішохідній зоні закладу дошкільної освіти.

№147 Капітальний ремонт покриття подвір'я Ліцею №2 ЛМР на вул. Володимира Великого, 55а

Тип: малий;

Бюджет: 599 998 грн;

Адреса: вул. Володимира Великого, 55а;

У межах проєкту планують створити сприятливі та безпечні умови благоустрою подвір’я ліцею за будь-яких погодних умов, відновлення твердого покриття – заміна старого асфальтного на покриття з фігурних елементів мощення (ФЕМ) та встановлення нових бетонних бордюрів.

№125 По рівній бруківці до країни знань «Школи Радості»

Тип: малий;

Бюджет: 595 584 грн;

Адреса: вул. Івана Пулюя, 10;

На сьогодні, під час дощових днів, учні змушені перестрибувати калюжі, щоб потрапити на уроки. Тому виникла необхідність облаштувати пришкільну територію бруківкою та водостічними лотками.

№34 Встановлення вуличних тренажерів на території Ліцею ім. Василя Стуса

Тип: малий;

Бюджет: 558 100 ГРН;

Адреса: вул. Повстанська, 14.

Ліцей ім. Василя Стуса - одна з найбільших шкіл району, однак не має свого спортивного майданчика. Реалізація проєкту дозволить учням фізично розвиватися та водночас популяризувати спорт серед ровесників.

Візуалізації з сайту Громадського бюджету

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!