Google запустив сервіс, який допомагатиме економити на авіаквитках

2857 0
Корпорація «Google» запустила сервіс «Google Flights» для відстежування авіаквитків, а також очікуваних цінових змін на них.
Інфографіка : Lifter

Інфографіка : Lifter

Завдання нового сервісу – допомагати плануванню майбутніх перельотів з можливістю зекономити ресурси. Така платформа полегшить планування поїздки, попередньо інформуючи користувачів про можливе підняття цін на потрібний рейс, а також допомагаючи їм обрати найвигідніші пропозиції від готелів. Відтак, спланувати подорож стане значно легше. 

Користуватися таким сервісом просто: потрібно обрати деталі поїздки, після чого платформа пропонує всі доступні квитки. Більше того, сервіс повідомлятиме користувачам про майбутнє подорожчання білетів на обрані ними перельоти.

Також спеціальна панель сповіщень пропонуватиме підказки щодо того, як зменшити витрати на авіабілети по конкретному маршруту методом обрання альтернативного аеропорту, або іншої дати перельоту. На основі попереднього досвіду у цінових категоріях, такі підказки прогнозуватимуть коли і на яку суму може збільшитись вартість авіаквитка, та, відповідно, скільки грошей можна зекономити при реєстрації відразу. 

 

Для користувачів, які не планують одразу купувати онлайн квитки на перельоти, буде можливість підписатись на конкретний авіарейс, відтак отримувати сповіщення про майбутні зміни у вартості квитків через електронну пошту.

Читайте також : ТОП-7 винаходів українців, які представили на Lviv IT Arena

Окрім того, сервіс «Google Flights» допомагає із пошуком готелей за вибраним маршрутом. На карті з'являтимуться пропозиції з акційними пропозиціями, запропонованими у потрібний користувачу час. Увімкнути таку функцію можна  у лівому верхньому куті екрану з позначкою «Deals», де потрібно відфільтрувати додатки. 

Щоб скористатися сервісом «Google Flights», переходьте за посиланням

Нагадаємо, компанія «Google» і раніше пропонувала користувачам допомогу з покупкою авіаквитків: у 2014 році корпорація запустила сервіс онлайн-бронювання Flight Search

За матеріалами Ain.ua

Підготувала Олена Ільків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!