Гурт «Без обмежень» презентував новий відеоряд на пісню «Вільні Люди»

3072 0
Попередньо був знятий з відеорядом, де музинкати показали 31 гордість української нації, але зараз нова історія.
фото: без обмежень/фейсбук

фото: без обмежень/фейсбук

Гурт «Без обмежень» презентував новий кліп на пісню «Вільні Люди» з відеорядом воєнних подій останнього тижня в Україні, які розпочала Росія 24 лютого.

«Україна тримає оборону. Ми на своїй землі! Нам є що захищати! Ми не здаємося і обов’язково зупинимо ворога!! Пишаємось нашою нацією. Тільки в Україні можуть зупиняти танки окупантів голими руками. Наша армія – без страху! Ми стали одним цілим! Зовсім скоро ми ходитимемо під мирним, ясним небом», – йдеться в повідомленні гурту.

Попередньо був знятий з відеорядом, де музинкати показали 31 гордість української нації. Це були люди, речі та події. Туди увійшли Герої, яких знають із книжок та історії України. Ці люди зробили значний внесок у розвиток нашої культури, авіації та країни в цілому.

«Але зараз у нас нова історія… і ці Герої – серед нас. Кожен, хто зараз захищає Україну, хто допомагає та волонтерить – Герой! Весь світ з нами. Правда за нами. Ми – ВІЛЬНІ ЛЮДИ! Так було, і так буде. Завжди! Слава Україні! Слава ЗСУ!», – додають у гурті.

Для довідки

«БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» – український рок-гурт, що розпочав свою діяльність у закарпатському місті Мукачево у 1999 році. Склад гурту змінювався, його лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У репертуарі гурту переважна більшість пісень українською.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!