Хімічну зброю скинули на «Азовсталь», є постраждалі

2790 0
У результаті застосування хімічної зброї проти українців постраждали троє бійців полку «Азов».
Фото: Opk.com.ua

Фото: Opk.com.ua

Російські окупанти застосували хімічну зброю над заводом «Азовсталь», який утримують українські захисники полку «Азов». Про це повідомив лідер «Азова» Андрія Білецький.

У своєму відеозверненні він зазначив, що у результаті застосування хімічної зброї проти українців троє бійців полку постраждали. Зараз вони перебувають у задовільному стані.

Читайте також: Росіяни скинули на Маріуполь невідому токсичну речовину

«Кілька годин тому росіяни завдали хімічного удару по Маріуполі, по заводу Азовсталь, по фортеці українських бійців, по фортеці азовців. Якщо говорити про практичний бік удару – вона невелика. Три людини мають чіткі ознаки отруєння бойовими хімічними речовинами, але без катастрофічних наслідків. Навіть зброю масового ураження ці ідіоти не можуть використати повноцінно», – каже Андрій Білецький.

За словами лідера «Азову», використання хімзброї свідчить про боягузтво.

«Якщо говорити про моральний бік, то вона нам говорить тільки про одне: про боягузтво або сцикливість, називайте, як хочете, росіян», – додав Андрій Білецький.

Нагадаємо, що 5 квітня росіяни здійснили першу хімічну атаку у Рубіжному, влучивши у цистерну з азотною кислотою. 11 квітня російські окупанти використали проти українських військових та цивільних у Маріуполі невідому отруйну речовину, яку скинули з безпілотника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!