Хто замінував аеропорт у Львові?

2545 0
Відразу два інциденти із замінуваннями, що не підтвердилися, сталися сьогодні у Львові.

Так, сьогодні об 11:15 невідома особа повідомила про замінування Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького (вул. Любінська, 168).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

На місці події працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова.Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

З метою виявлення вибухового пристрою спеціалісти вибухово-технічного відділу при НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області обстежили будівлі та прилеглі території терміналів «А» і «1». Однак вибухового пристрою не знайшли.

Читайте також: Масові повідомлення про замінування у Львові – від жартівників і психічно хворих 

Як підкреслюють в мерії, затримки авіарейсів не було. О 12:00 пошукові роботи були завершені.

Як повідомила  ;Tvoemisto.tv керівник відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області Світлана Добровольська, міліця вже затримала підозрюваного «жартівника». Як виявилося, про «замінування» повідомив 26-річний мешканець Самбірського району. Чоловік був в стані алкогольного сп’яніння. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального впровадження за даним фактом.

Крім того, сьогодні близько 12 години біля входу до супермаркету «Скриня» на вул. Городоцькій знайшли коробку з мигаючою червоною лампочкою. Про підозрілий об’єкт до міліції повідомив охоронець супермаркету. На місце виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки, однак вибухівки в коробці не знайшли. Вона виявилася муляжем вибухового пристрою. 

Правоохоронці з'ясовують всі обставини, пов'язані із даним фактом. На даний момент роботу торгового центру відновлено, рух автомобілів нормалізовано. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!