Політична реклама

Іменних залізничних квитків поки що не буде

1713 0
Внесення паспортних даних у квиток при його купівлі та перевірка даних при посадці в поїзд відтермінували.

Держадміністрація залізничного транспорту України спростувала інформацію про дату набрання чинності постанови Кабміну від 6 березня 2013 № 160 «Про внесення змін до Порядку обслуговування громадян залізничним транспортом». Про це повідомили «Коментарям» в Укрзалізниці.

Оформлення у квитковій касі проїзних документів за новими правилами  - із внесенням до проїзного документа прізвища та імені пасажира, яка купує або оплачує квитки, почнеться через 15 днів з дня опублікування в офіційних друкованих виданнях Кабінету міністрів - газеті «Урядовий кур´єр» цієї Постанови.

Про дату публікації і відповідно про початок продажу квитків із зазначенням прізвища та імені пасажира Укрзалізниця повідомить додатково.

Про плани Мінінфраструктури з початку 2013 року ввести іменний продаж квитків на проїзд у залізничному транспорті стадо відомо ще в листопаді минулого року. Проте наразі відповідна постанова не набрала чинності.

За попередньою інформацією, іменні квитки мали б видавати від сьогодні, 21 березня.

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!