Із липня між Львовом і Харковом курсуватиме додатковий швидкісний потяг

2036 0
Через кілька місяців Харків та Львів, відстань між якими становить 1061 кілометр залізницею, хочуть з'єднання єднати нічним швидкісним поїздом. Поїзд курсуватиме щоденно, крім суботи.
фото: intercity.kiev.ua

фото: intercity.kiev.ua

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на інформацію, що оприлюднив у  Facebook радник міністра інфраструктури Олександр Кава. «Доручили «Укрзалізниці» опрацювати запуск швидкісного нічного поїзда «Харків-Київ-Львів» із часом ходу 10-11 годин. Ураховуючи наявність вагонів і локомотивів, розрахованих на 160 км/год, завдання цілком реальне і може бути реалізована за кілька місяців. Це реальний крок, який може об'єднати Захід і Схід країни, надавши пасажирам можливість швидше пересуватися», - зазначив радник міністра інфраструктури.

Читайте також: «Укрзалізниця» розповіла, як дешевше їздити потягами ІнтерСіті 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!