Із наступного тижня у Львові знову можна буде щепитися вакциною Moderna

971 0
Ця вакцина буде доступною в кожному стаціонарному пункті щеплення – в поліклініках та деяких лікарнях, а також у трьох ТЦ.
Фото: Dado Ruvic / Reuters

Фото: Dado Ruvic / Reuters

Із понеділка, 15 листопада, охочі зможуть записатися на щеплення від коронавірусу вакциною Moderna у тимчасових пунктах вакцинації в ТРЦ «Forum Lviv» і «Victoria Gardens» та ТЦ «MARK». Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Водночас ця вакцина буде доступною і в кожному стаціонарному пункті щеплення – в поліклініках та деяких лікарнях.

Додамо, що у Львові щоденно діють стаціонарні та тимчасові пункти вакцинації, тому всі охочі можуть отримати щеплення в будь-який зручний для них день. Актуальна інформація про роботу пунктів вакцинації у Львові – тут.  Цими вихідними, 13 та 14 листопада, також знову діятимуть тимчасові пункти вакцинації у Центрі надання адміністративних послуг на пл. Ринок, 1 та у Шевченківській районній адміністрації (вул. Липинського, 11, 1-й поверх).

Читайте також: Шлях вакцини. Як у Львові зберігають і перевозять «щит» від коронавірусу

Нагадаємо, Україна отримала РНК-вакцину Moderna через глобальну ініціативу COVAX. Водночас ті, хто отримав першу дозу вакциною Moderna, можуть завершити курс щеплення і м-РНК вакциною Pfizer, що є рівнозначно. Про це також є рішення Національно-технічної групи експертів із питань імунізації.

Для довідки

Вакцину Moderna розробила однойменна американська компанія. РНК-вакцина схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного застосування. Після повного курсу щеплення нею також можна буде отримати міжнародний сертифікат про проведення вакцинації. Повний курс щеплення передбачає введення двох доз вакцини з інтервалом у 28 днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!