Із середи прийде потепління. Якою буде погода у Львові на тижні

13092 0
У переддень Великодня і на свято у Львові прогнозують теплу погоду (до +16 градусів), подекуди опади.
Photo by Arno Smit on Unsplash

Photo by Arno Smit on Unsplash

Ясна погода протримається у Львові сьогодні, 26 квітня, недовго – вже вдень небо вкриється хмарами, які лишатимуться там до пізнього вечора. Про це повідомляють на сайті Синоптика.

Протягом дня опадів не прогнозують. Температурний максимум становитиме 7 градусів із позначкою плюс. Уночі – до -2 градусів.

У вівторок, 27 квітня, увесь день у Львові буде хмарним. Без опадів. Температура коливатиметься від 6 до 9 градусів тепла вдень і від + 1 до +4 вночі.

Читайте також: Коли до Львова прийде справжня весна. Прогноз синоптиків

У середу, 28 квітня, удень буде хмарно, однак опадів не передбачають. Стовпчик термометра покаже максимум +12 градусів.

У четвер, 29 квітня, протягом усього дня погода буде похмурою. Ввечері можливий дрібний дощ. Водночас температура повітря підніметься до 16 градусів тепла.

У п’ятницю, 30 квітня, у Львові чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Уранці прогнозують дощ та до +13 градусів, а ввечері – без опадів і 12 градусів із позначкою плюс.

У переддень Великодня і на свято у Львові прогнозують теплу погоду (до +16 градусів), подекуди опади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!