Завтра у Львові прогнозують сильні пориви вітру

833 0
Температура підніметься до 10° тепла.
Умовне фото

Умовне фото

У неділю, 17 березня, у Львові вранці та вдень будуть пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. Про це повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Завтра у Львові дощитиме. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний,  7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2 – 7° тепла, вдень 5 – 10° тепла.

Читайте також: Куди поїхати зі Львова на вихідні

Зазначимо, під час сильного вітру варто оминати великі дерева, електричні лінії, антени, рекламні щити та інші масивні конструкції, адже внаслідок негоди вони можуть пошкодитись і, таким чином, травмувати тих, хто буде поруч. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!