Кафедрі теоретичної фізики Франкового університету присвоїли ім'я Івана Вакарчука

2106 0
Іван Вакарчук був доктором фізико-математичних наук, професором кафедри теоретичної фізики Львівського університету.
Фото: Святослав Вакарчук

Фото: Святослав Вакарчук

Сьогодні вчена рада Львівського національного університету імені Івана Франка одноголосно ухвалила рішення присвоїти кафедрі теоретичної фізики ім’я Івана Вакарчука. Про це повідомив його син Святослав Вакарчук.

Читайте також: 360 років Франковому університету. Найвідоміші студенти та випускники вишу

«Для всієї нашої родини це велика честь. Щиро дякуємо за таке рішення ректору, професору Володимиру Мельнику та кожному члену Вченої ради Університету. Іван Вакарчук залишиться з рідною кафедрою назавжди!», – повідомив Святослав Вакарчук на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, що Іван Вакарчук – доктор фізико-математичних наук, Герой України, заслужений діяч науки і техніки України, двічі був ректором ЛНУ імені Івана Франка, на посаді міністра освіти України запровадив реформу зі ЗНО. Помер 4 квітня 2020 року у віці 73-х років.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!