Канадський Bombardier інвестуватиме у Львівський локомотиворемонтний завод

5612 0
Ще одна канадська фірма готова інвестувати у львівське підприємство. Цього разу компанія Bombardier вирішила співпрацювати з Львівським локомотиворемонтним заводом.
Фото: bombardier.com

Фото: bombardier.com

Про це заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, звітуючи перед депутатами на сесії Львівської обласної ради, передає Варіанти.

Відтак, 21 березня на Львівщину прибуде керівництво компанії Bombardier для узгодження усіх деталей співпраці.

Зазначимо, компанія Bombardier виробляє літаки бізнес-класу, залізничну техніку, трамваї. Bombardier Transportation є найбільшим в світі виробником залізничної техніки, Bombardier Aerospace – третій в світі виробник цивільних літаків. Штаб-квартира компанії розташована у Монреалі, що у Канаді.

Нагадаємо, компанія вибирала між Львівським локомотиворемонтним заводом та «Електроном».

Слід зазначити, що сьогодні у Львівській ОДА повідомили про те, що канадський холдинг Fairfax має намір інвестувати у Львівську область. Іноземці, перш за все, зацікавлені у співпраці із регіональними компаніями в агропромисловому секторі та ІТ-галузі, а також розвитку промислових парків.

Нагадаємо, раніше японська компанія «Фуджікура» повідомила, що відкриває підприємство з виробництва авто компонентів у Львові. В найближчі 2 роки компанія планується працевлаштувати до 1,5 тис. працівників. І якщо все буде гаразд, то кількість персоналу подвоїться – до 3 тис осіб.

Також, на Львівщині вже розпочались роботи з будівництва асфальтного заводу, турецькою компанією «Онур».

Опублікував Ігор Саджениця

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!