Політична реклама

Керівників райвідділів міліції Львова оберуть після анонімного опитування

1552 1
Станом на сьогодні, 4 червня, у Львові звільнилося дві посади начальників районних відділів міліції – Франківського та Сихівського. У перспективі ще двоє начальників райвідділ міста залишать свої посади. Обрати керівників на ці посади пропонують через обговорення кандидатур та після анонімного голосування.

Про це начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко написав на своїй сторінці у Facebook. Зокрема він пропонує провести анонімне опитування у кожному з цих підрозділів щодо кандидатів, оскільки, за його словами, серед претендентів є люди не відомі громадськості, тому сама форма обговорення їх кандидатур у широкому загалі може не виправдати себе.

«Зараз, як і завжди, є дуже багато чуток і йде велика спекуляція щодо кандидатів на керівні посади. Зважаючи на це я запропонував провести анонімне опитування. Важливо, щоб колектив сам обрав керівника, якому довіряє і який гідний займати цю посаду. Людина повинна бути справжнім професіоналом, фахівцем своєї справи. Також врахувати думки голів відповідних районних адміністрацій та громадських організацій, які активно беруть участь в охороні громадського порядку», - написав Сергій Зюбаненко.

Прізвища кандидатів він пообіцяв озвучити публічно, безпосередньо перед опитуванням.

«Особисто моя думка – робити акцент на кандидатури, які добре відомі у цих підрозділахі які користуюються авторитетом серед працівників. Запрошую до обговорення такої форми обрання керівників міліції», - підсумував він.


Читайте також:
4 Червня, 2014 15:04
666 ... це ще "горбатий" в свій час ввів отакую "демократію" , коли замість призначення на керівну посаду фахового спеціаліста з конкретними організаційними здібностями відповідальними кадровими структурами , прогульники , пяниці, бракороби і розкрадальники обирали під себе "гарного" керівника ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!