Львів'яни обрали почесних громадян міста. Результати голосування

4678 0
Урочисте нагородження почесних громадян міста відбудеться 5 травня.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

У Львові завершилось голосування за кандидатури почесних громадян Львова. Нагородження вібудеться на День міста, 5 травня, на урочистій сесії міської ради. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Оголосили найдостойніших львів’ян року. Хто переміг

  • у номінації «Львів’янин року» найбільшу кількість голосів отримав Роман Панченко — військовослужбовець, солдат 25-ї повітряно-десантної бригади Збройних Сил України. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (2014 р.). Золотий та срібний призер зі стрільби з лука міжнародних змагань «Ігри Нескорених»;
  • серед кандидатів  на нагороду «Почесний громадянин міста» найбільшу кількість голосів набрав Джеймс Темертей — відомий меценат і підприємець українського походження з Канади;
  • за звання «Шляхетна львівська родина» найбільшу кількість голосів отримала родина Назара Савка, відомого львівського співака та композитора, керівника зразкового вокального ансамблю «Джерело».
     

Як повідомили в управлінні культури ЛМР, переможець голосування на веб-порталі міської ради отримує один голос на засіданні комісії з відзнак. Засідання комісії Львівської міської ради у справах відзнак відбудеться незабаром.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!