Коли львів'янам відновлять подачу гарячої води

4089 2
ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» та 6 котелень. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
фото: pravo-znaty.org.ua

фото: pravo-znaty.org.ua

Подачу гарячої води, відповідно до графіку, буде відновлено:

споживачам Сихівського району – орієнтовно 8 травня, від котельні по вул. Надійна,2;

решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 –  протягом трьох днів, з 16 по 18 травня;

споживачам Шевченківського району – протягом трьох днів, з 09 по 11 травня від ТЦ «Північна».

Як повідомлялося раніше, з 15 квітня у Львові розпочався період гідравлічних випробувань теплових мереж. Минулого тижня тривали підготовчі роботи: зокрема, перевірка і перекриття засувок на будинках, при необхідності проводилося перекриття засувок в теплових камерах, щоб не виникало аварійних ситуацій тощо.

Тривають гідравлічні випробування теплових мереж від котелень на вул. Тарнавського, 114а, Китайська, 12а, Таджицька, 4а, Коновальця, 99а, Золота, 21 та Кільцева, 2а (м. Винники). Також розпочато гідравлічні випробування магістральних теплових мереж Сихівського, Франківського, частини Личаківського районів та Шевченківського району. Це райони, які отримують теплоносій від найбільших наших джерел теплопостачання –  ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна».

«Самі гідравлічні випробування триватимуть кілька днів. Ми поетапно перевірятимемо міцність даних трубопроводів. Після завершення гідравлічних випробувань дається час на ліквідацію виявлених пошкоджень», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено, уточнили в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго» тут гідравлічні випробування проводитимуть орієнтовно до 29 квітня, а у разі зміни терміну випробувань у комунальному підприємстві повідомлять про це додатково. 

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
22 Квітня, 2015 23:56
Маряна До чого тут Порошенко чи Яценюк,це ж Садовий мер,і творить що хоче.
От він точно не знає що то таке в холод на вулиці,без теплих батарей,та ще й в придачу без гарячої води. Кожний божий рік фігньою страдають,а потім після їхнього "випробовування" не ясно чого саме, вода як ржавчина тече. І це ж Садовому до одного місця. ГОСПОДАРНИК великий...........
20 Квітня, 2015 22:42
Макс Я не думаю що Порошенко з Яценюком кожен остаються без гарячої води.Місяц випробовувати труби ? Реально? Я думаю що нову ТЕС і то менше випробовують в світі.І тим більше я переконаний що в європі немає такого [***]ства як місяць сидіти без води ще й у приморозки
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!