Коли між Львовом та Віднем літатимуть щоденні авіарейси

1773 0
Austrian Airlines в літньому сезоні 2016-го збільшить удвічі число рейсів із Відня до Львова і Одеси, повідомляє профільний ресурс Avianews.com. У повідомленні авіаперевізника підкреслюється, що Україна є одним з найбільш важливих ринків у Східній Європі, тож до літа такі перельоти стануть щоденними.
фото: maptour.com.ua, landmark-media.com, ulvovi.com

фото: maptour.com.ua, landmark-media.com, ulvovi.com

Зараз польоти до обох міст виконуються чотири рази на тиждень. З квітня 2016 Austrian Airlines додасть два рейси на тиждень між Львовом та Віднем, а з травня – польоти стануть щоденними.

На лінії Одеса-Відень частота буде додаватися в квітні, травні та червні. Таким чином, Austrian Airlines вийде на щоденні польоти до Одеси в першому місяці літа.

У повідомленні авіаперевізника підкреслюється, що Україна є одним з найбільш важливих ринків у Східній Європі. Незважаючи на те, що рейси до Харкова були припинені через кризу на сході України, попит на інших напрямках «показує позитивну динаміку». Зараз Austrian Airlines літає з Відня до Києва, Одеси, Львова і Дніпропетровська. Більшість українських пасажирів роблять пересадку у Відні і летять далі в міста Західної Європи або Північноатлантичного регіону, зазначають у повідомленні.

Джерело: 5 канал

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!