Політична реклама

Користований ноутбук обійдеться львів'янину у 2700 гривень

1638 0
Купити користований ноутбук в Україні коштує в середньому 2 700 гривень. Найпопулярнішими марками на вторинному ринку є Asus , Acerі HP

У вересні українці продавали більше 13 тисяч уживаних ноутбуків, інформує прес-служба Slando. При цьому майже в половині пропозицій продавці пропонували моделі Asus, Acer або HP. 

В залежності від бренду, середня вартість істотно відрізняється . Так, вартість лептопів Acer в середньому становить 2 100 гривень , Asus - 2600 , а HP - 2 900 грн. Найдорожчою є продукція Apple - більше 6 000 грн. і Sony - близько 4 000 грн. 

Найпопулярнішим розміром діагоналі дисплея ноутбука в Україні є 15 дюймів. Таких товарів на Slando продаєтся більше 50%. А найменш популярні комп'ютери з розміром екрану більше 16 дюймів.  

Що стосується планшетних комп'ютерів , то на вторинному ринку їх поки що менше, ніж ноутбуків. Так, на Slando їх близько 11 тисяч пропозицій,а середня ціна становить 1850 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!