Кошти на лікування Ділі українці зібрали менше, ніж за тиждень

2603 0
Колишній учасник гурту ТНМК, а нині – сольний музикант та продюсер гурту Astarta Едуард «Діля» Приступа нещодавно повідомив про свою недугу і зізнався, що потребує фінансової допомоги для лікування. Друзі музиканта та його прихильники менше, аніж за тиждень. зібрали потрібну суму. Про це він повідомляє у дописі на сторінці у Facebook.
фото: vk.com

фото: vk.com

Як інформує сам музикант, на його рахунок продовжують надходити кошти, а друзі по сцені ще мають кілька запланованих благодійних концертів. Проте Едуард Приступа дуже сподівається, що перший етап лікування пройде успішно і більше грошей йому не знадобиться, тому пропонує решту коштів передати онкохворим дітям.

#Дяка #всім #добрим #серцям та не байдужим, хто допоміг зібрати потрібну суму для чудового Друга та гарного музиканта Эд...

Опубліковано Alla Angelovska 10 лютого 2016 р.
 

Нагадаємо, нещодавно музикант звернувся до своїх друзів та усіх небайдужих із проханням допомогти. У нього діагностували тяжку недугу, тож зараз він потребує термінової операції. Опісля – ще потрібно пройти курс хіміотерапії.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!