Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1380 0
Tvoemisto.tv пропонує відвідати фермерський ярмарок, екскурсію Гарбузовим раєм і потанцювати просто неба.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Субота, 8 серпня

Львівський фермерський ярмарок

Коли: 9:00-15:00;

Де: площа Ринок;

Скільки: безкоштовно;

На ярмарку можна буде придбати продукцію від місцевого виробника: м'ясо, молоко, овочі, фрукти тощо.

!FEST Weekend: Водограй

Коли: 19:00-22:00;

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Щоб врятувати місто від спеки на нав’язливого бажання втекти подалі до моря, у Львові відкривають ВОДОГРАЙ.
Цього тижня чекають освіжаючі вихідні біля води, на пірсі та терасі. А також друзі, страви та музика. І все це не виїжджаючи за місто.

Воркшоп «Суха голка» з Оксаною Федчишин

Коли: 15:00-17:00;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Скільки: 200 грн;

Суха голка – тиражна техніка друку. Один з різновидів глибокого друку, що не використовує травлення. В процесі виконання зображення наноситься на поверхню пластини за допомогою прошкрябування, після чого друкується на папері за допомогою офортного станка.

Під час воркшопу ви зрозумієте на практиці, що таке техніка суха голка, самостійно створите друкарську форму та надрукуєте її на верстаті.

Всі необхідні матеріали входять у вартість воркшопу. З собою бажано мати ескіз або ідею. Виконані роботи під час воркшопу залишаються вам. Реєстрація за посиланням.

Неділя, 9 серпня

Сироваримо з Гарбузовим Раєм

Коли: о 12.00 та о 15.00;

Де: с. Мильчиці, Городоцький район

Скільки: 350 грн з учасника. Діти (6-12років) – 200грн

Під час екскурсії сироварнею вам розкажуть, як вариться сир і як його доглядають в процесі визрівання. А потім перейдуть до практичної частини – майстер-класу з виготовлення швидкої моцарелки. Ви побачите весь процес створення ніжного сиру і обов'язково спробуєте зробити його власноруч. Попереднє бронювання місць обов'язкове.

Олександр Ройтбурд. Хроніки чумного року

Коли: 10:00-18:00;

Де: Львівський національна галерея мистецтв ім. Б. Возницького;

Скільки: детальніше за посиланням;

Із 29 липня по 30 серпня цього року у відновлених виставкових залах Львівської галереї мистецтв — де зовсім скоро розпочне свою роботу Музей модернізму (вул. Коперніка 15) експонуватиметься виставка Олександра Ройтбурда «Хроніки чумного року».

Олександр Ройтбурд – український живописець, куратор та культуртрегер, зараз очолює Одеський художній музей. В історію українського сучасного мистецтва О. Ройтбурд увійшов ще наприкінці 1980-х як лідер одеського середовища «нової хвилі». За його ініціативою відбулися десятки мистецьких симпозіумів, конференцій та пленерів сучасного мистецтва в Одесі. Ройтбурд – перший директор Центру сучасного мистецтва Сороса в Одесі.

Концерт-презентація акустичної версії альбому ROCKOKO

Коли: 19:00;

Де: дворик книгарні Книжковий ЛЕВ

Скільки: безкоштовно.

Концерт-презентація акустичної версії цьогорічного альбому ROCKOKO «DARK & LIGHT». Презентація супроводжуватиметься виставкою колажів до кожної композиції альбому.

Альбом складається з 12 різножанрових треків, які ми об’єднали в один дводисковий альбом. Особливість «DARK & LIGHT» – це поєднання двох сторін музики, де «DARK» – це rock, metal, drum`n`bass, а «LIGHT» – це pop, dance, funk. Кожен охочий зможе придбати колаж та отримати у подарунок – диск з автографами музикантів ROCKOKO.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!