Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1538 0
17 та 18 листопада у Львові повернення Міська Барбари, презентація короткометражного кіно та нові експерименти від Органного залу.
Фото: Julia Sakałoŭskaja

Фото: Julia Sakałoŭskaja

Концерти

Невагомість північних вітрів

17 листопада, 21:00, Львівський органний зал

Звуки фортепіано, флейти та ударних, в основі яких кельтські мотиви та присутні елементи імпровізації.

Почути північні квитки можна, придбавши квиток

Місько Барбара. Радіо Афродита 3.0

18 листопада, 19:00, Театр Лесі Українки

Місько Барбара – лідер гурту «Мертвий півень». Радіо Афродита було радіостанцією воїнів УПА. Місько спробує уявити, як сучасні хіти звучали би на радіостанції УПА, якби її не знищили. 

Квитки на подію можна придбати тут.

Органне відеошоу

18 листопада, 21:00, Львівський органний зал

Львівський органний зал не втомлюється дивувати. Раніше – концерт з Телеграм-ботом, тепер – класика під візуалізації та яскраві кольори відеошоу. 

За квитками потрібно сюди.

Концерт гурту RockOns в Picasso

18 листопада, 19:00, клуб Picasso

Молодий львівський рок-гурт RockOns презентуватиме в неділю свій дебютний альбом.

Квитки на концерт можна придбати тут

Кіно

Презентація короткометражного художнього фільму «Рим»

17 листопада, 18:00, Львівський кіноцентр

Фільм режисера Віталія Загоруйка. У п’ятнадцяти сюжетах фільму замальовується коротка, але повна героїчних та трагічних подій історія Західноукраїнської Народної республіки. 

Показ відбудеться в рамках святкування 100-річчя ЗУНР.

Проект бабця

18 листопада, 19:30, Львівський кіноцентр

Фільм у рамках XV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Прокт розповість про семирічне дослідження, як три молоді чоловіки приймають свою культурну спадщину через надзвичайні життя своїх бабусь.

Вистави

Боженька

17 листопада, 19:00, Театр Лесі

Вистава, дія якої перенесена в ліс і розгортається серед звірят. Але, за словами авторів, ніщо людське їм не чуже: домінування та експлуатація, анархізм, сексуальні субкультури, квазірелігійні переконання, численні страхи. Страх іншості, страх правди, страх пізнання, страх бути собою, страх любити. Однак, найкраща зброя проти страху - це сміх. Тому ми називаємо цю історію про політичні маніпуляції та спекуляції на релігійних почуттях комедією і запрошуємо сміятись разом з нами - чим голосніше, тим краще. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!