Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1978 0
Цього тижня вихідні у Львові трошки затягнуться, хоча і розпочнуться офіційно не з суботи, а з неділі і триватимуть до вівторка. Тому Tvoemisto.tv підготувало підбірку з 19 подій, якими можна зайняти час з 22 до 25 грудня включно. До речі, одна з них розпочнеться вже за півгодини.
Фото: touristclub.kiev.ua

Фото: touristclub.kiev.ua

Субота, 22 грудня

Відкритий 5km забіг Lviv runday! Free 5km run

09:30-11:00, Стрийський парк

Чому б не почати робочу суботу із колективного забігу в Стрийському парку? Забіг повністю безкоштовний, а час кожного учасника будуть фіксувати.

Збір всіх учасників біля входу до парку з вулиці Уласа Самчука. Спочатку розминка – і вперед.

Для участі в пробіжці потрібно попередньо зареєструватися.

Виставка «Дивні Коляди»

10:00-21:00, Книжковий Лев, проспект Шевченка, 14

Виставка, яка розпочнеться 20 грудня і триватиме до 27 січня. В рамках виставки можна буде побачити роботи художників Петра Буяка і Тараса Кеба, які додають до традиційних зимових коляд нові образи та розповіді, чим створюють свою особливу «Коляду».

Благодійний музичний вечір «Music & Soul»

15:00-17:00, каплиця Розена, вулиця Винниченка, 30

Вечір обіцяє подарувати відвідувачам як авторську музику, так і кавер-версії відомих композицій. Всі кошти, виручені з концерту будуть спрямовані на допомогу бійцям на Сході країни. Також кожен бажаючий зможе написати листа чи намалювати малюнок нашим воїнам.

Вхід вільний, а для участі потрібно лише зареєструватися.

Мультфільми під живу музику

17:00-18:30, Львівський органний зал

Концерт для всіх. Вже не вперше в Львівському органному залі мультфільми можна буде проглянути під живий акомпанемент фортепіано та… фортепіано! За інструментами Андрій макаревич та Дмитро Микитин.

Квитки можна придбати онлайн.

Mateusz Gaweda Trio

20:00-22:00, Вірменський дворик

Концерт молодого польського піаніста Матеуша Гаведа у супроводі польських джазменів – Алана Вилкпіца та Грегора Палки.

Квитки коштують від 80 до 150 гривень, а зарезервувати столик можна за телефоном: 067-726-49-24

Новорічне джазове свято разом із Lviv.Jazz.Lindy

20:00-00:00, Львівський Палац Мистецтв

Джаз в місті не вщухає навіть взимку. В суботу, 22 грудня, усіх бажаючих ще й навчать правильно рухатися під свінгову музику. Спершу майстер-клас, після – чотири години танцю. Всім учасникам також будуть запропоновані різноманітні смаколики.

Квиток на вході коштуватиме 150 гривень. В разі попередньої реєстрації – 100 гривень. Учаснику, який зареєструвався, ще й зробив репост події на свою сторінку – 80 гривень.   

Неділя, 23 грудня

Різдвяні мелодії на органі

15:00-16:00, Львівський органний зал

Класика на Різдво від Надії Величко. Чому б не провести вихідний вівторок в компанії Баха, Гільмана чи Сен-Санса? В органному залі подумали точно так само, тому і зробили для львів’ян цей концерт.

Придбати квитки на нього можна як в касах міста, так і онлайн.

Воркшоп з гончарства

15:00-17:30, ЦЕХ-Цікаві Експерименти Художників, вулиця Мучна, 32.

Останній цього року воркшоп, який буде цікавий як дорослим, так і малим. До того ж, з одним виробом відвідувачі зазвичай звідти не виходять. Тому потрібно бути готовим до цікавої і плідної праці.

Для участі спершу потрібно зареєструватися. Ціна воркшопу становить 450 гривень, а триватиме він 2 години.

Соломія Чубай та гурти Jalapita і Rockoko. «Пісні бабці Стефи»

18:00-21:00, FestRepublic, Старознесенька, 24-26.

Бабця Стефа, бабця Соломії Чубай та Тараса Чубая. «Пісні бабці Стефи» - це колядки, щедрівки, веснянки, колискові, заспівані її внучкою Соломією Чубай. «Пісні бабці Стефи» є в якомусь сенсі продовженням проекту «Колискові для Олекси» і теж спрямований на підтримку дітей з особливими потребами, тому кожен квиток буде спрямований на благодійність.

Придбати квитки можна за посиланням.

Lviv Improv Community show

19:00-21:15, Центр Шептицького, вулиця Стрийська 29А

Виступи відомих львівських імпровізаційних груп Pan Kotsyk, BaoPeople i Ma3Gun. Це не звичні вистави, де всі відбувається за сценарієм. На сцені – повна імпровізація. До того ж, остання цього року.

Вхід за реєстрацією.

Макс Пташник

20:00-21:30, Львівська копальня кави

Макс Пташник презентував нову композицію #хочубутикраще та анонсував перші міста дебютного туру Україною. Концерт в Львівській копальні кави стане одним з багатьох в його рамках.

Тому приводом підтримати місцевого музиканта може стати ще й ціна квитка – вхід безкоштовний.

Понеділок, 24 грудня

Відкрита репетиція. Театр третього віку

16:00-18:00, вулиця Валова, 31

8 львівських акторок вже півроку з нетерпінням чекають понеділка – дня репетицій. Тепер у кожного львів’янина є унікальна можливість потрапити до них на репетицію і навіть стати частиною постійної команди театру.

Для цього не потрібно особливого досвіду. Усе, що потрібно для того, щоб стати частиною команди Театру – це заздалегідь зареєструватися і встигнути на подію.

«Perfect Blue» Сатосі Кона. Лекція + показ

19:00-20:50, Кінопалац на Театральній, 22

Показ «Perfect Blue» видатного японського аніме-режисера Сатосі Кона. Ось що пишуть про нього кінокритики: «сюрреалістичний трилер про маніяка», «фільм жахів», «ментальна плутанина», «сон Девіда Фінчера», «psycho horror» та «psycho suspense», «психологічний хардкор», «фільм-аніме у дусі «Суспірії» Даріо Ардженто та фільмів Альфреда Гічкока».

Квитки, до речі, можна придбати в касі.

MoDiWo і Secret Forest - Благодійний концерт

19:00-21:00, Пікассо, вулиця Зелена, 88

Мета концерту – привернути увагу суспільства до тисяч українських родин, які по тим чи іншим причинам залишаються на лінії вогню. Вхід у фан-зону буде вільним, а на заході будуть встановлені скриньки для благочинних внесків. На зібрані кошти будуть організовані подарунки до новорічних і різдвяних свят для дітей із малозабезпечених сімей у містах Авдіївка та Вугледар.

Вівторок, 25 грудня

Lords Of The Sound. Grand Christmas

17:00-22:00, Театр Марії Заньковецької

Цього разу в програмі симфонічного оркестру новорічні та різдвяні хіти. Втім, оркестр не може відмовити собі в спілкуванні з глядачами, гуморі та непередбачуваному шоу. За один вечір планують одразу два концерти на 17:00 та на 19:00, тому можна підібрати найбільш вдалий час для музики.

Квитки можна придбати тут.

Останній король Шотландії

19:00-21:00, Кіноцентр на Володимира Великого, 14а

Остання зустріч в рамках вівторкового кіноклубу. В основі фільму лежить вигадана історія молодого доктора Ніколаса Гаррігана, який переїхав із Шотландії працювати в Уганду, у якій в ті часи керував надзвичайно жорстокий диктатор Іді Амін.

Теплий концерт в дворику Ратуші

20:00-23:00, дворик Львівської ратуші

Burdon Folk Band та Lirwak відповідають за музичну складову вечора. Арт-інсталяція витинанок від Дар’ї Альошкіної наповнить вечір атмосферою, а керувати всім цим буде Василь Колісник.

Відсвяткувати Різдво разом в дворику Ратуші може абсолютно кожен. Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!