КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНІ У ЛЬВОВІ: TVOEMISTO.TV РЕКОМЕНДУЄ

2994 0
На вихідні у Львові завжди багато цікавих подій. Цього тижня у нашому місті відзначають День конституції та займаються дрес-кросингом. Tvoemisto.tv підібрало кілька заходів, на які буде цікаво піти як львів'янам, так і гостям міста.

У Львові в Палаці мистецтв триває ретроспективний показ фільмів з Чарлі Чапліном. Зокрема на вихідних можна буде переглянути: 28 червня о 17:00 фільм «Цирк», 29 червня о 17:00 – «Вогні великого міста». Вартість витків – 15 грн. Бронювання.

Для любителів театру на вихідних у Львові прем'єра вистави «Divka» . Це – мюзикл за п’єсою Івана Котляревського «Наталка Полтавка», який ставить Львівський драматичний театр імені Лесі Українки. У мистецькому середовищі ця постановка – велика інтрига, бо це дебютна робота нового директора театру Олексія Коломійцева.

У субботу о 20:00т розпочнеться концер Ореста Лютого, відомого «музичного антрополога-рецидівіста». Разом з гуртом «Сталін енд Гітлер капут» він знову виступатиме у рок-пабі The Gas Station (м.Львів, вул.Джерельна, 20). Орест лютий представить до Дня конституції новий альбом «Сувора українізація».

У неділю, 29 червня, о 14:00 львів’янок запрошують на дрес-кросинг. Тут можна буде обміняти свій одяг, який вже набрид, на нові та цікаві речі.

Усі речі, які на дрес-кросинг принесуть львів’янки, перевірять на придатність до обміну. Взамін на кожну річ видадуть крос-чек, який можна буде обміняти на нову річ. Один крос-чек – це одна річ. Також під час акції можна буде отримати поради від стилістів.Захід пройде у кафе «Старий ПАБ» – пл.Старий Ринок,7. Детальніша інформація тут.

Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фантастичний бойовик «Трансформери: Час вимирання». Події розгортаються через чотири роки після атаки на Чикаго, що показана у попередньому фільмі. Вчений-винахідник Кейд (Марк Уолберг) разом зі своєю донькою Тессою (Нікола Пельтц) роблять несподіване відкриття. Тепер повернення на землю Автороботів та Десептиконів знову стало можливим… Фільм можна переглянути щодня до 23 липня о 10:00; 13:00; 16:00; 19:00; 22:00 та у п'ятницю та суботу о 01:00 у кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!