Куди звертатись, якщо вам ще не увімкнули опалення?

4087 0
Вчора, 22 жовтня, у Львові офіційно розпочався опалювальний сезон. В перший день опалювального сезону теплопостачання отримали 97% споживачів житлового фонду, інформують у Львівській міськраді. Проте далеко не в усіх домівках львів’ян уже тепло. Tvoemisto.tv дізналось, що робити та куди звертатись, якщо вам ще не подали опалення.
Фото: deviantart.com

Фото: deviantart.com

Речниця ЛКП «Львівтеплоенерго» Ганна Пищула пояснила, що процес подачі тепла до будинків може забрати певний час.

«Ми інформували про те, що подали тепло до будинків, але для того, аби тепло стало у квартирах, треба 2-3 дні. Крім того, є будинки, які ще не мають актів готовності до зими чи які наразі відмовились отримувати теплопостачання. Крім того, є аварійні ситуації на мережах та в самих будинках», – сказала вона.

Тому, якщо у вас вдома ще не увімкнули опалення, зверніться у ЛКП за місцем проживання і з’ясуйте, чи готовий ваш будинок до зими. Якщо так, однак тепло до будинку не подало теплопостачальне підприємство («Львівтеплоенерго» чи «Залізничнетеплоенерго»), звертайтеся безпосередньо за номерами цих ЛКП:

– ЛКП «Львівтеплоенерго». Аварійна служба - тел.: 1585, 274-02-61, 229-30-11;

– ЛКП «Залізничнетеплоенерго». «Гаряча лінія»: 262-64-51.

Телефонний довідник ЖЕКів можна знайти тут.

Читайте також: Вступили в дію нові правила отримання пільг і субсидій для львів'ян


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!