Кузьма Скрябін загинув у ДТП. 5 фактів про співака

11360 0
Позашляховик, у якому знаходився співак, зіткнувся з вантажівкою. Травми виявилися несумісними з життям. Tvoemisto.tv нагадає кілька фактів про Андрія Кузьменка.
фото: www.pingram.me

фото: www.pingram.me

Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін» загинув під час ДТП на Дніпропетровщині. За попередніми даними, зіткнення сталося близько 8.20 у Криворізькому районі біля села Лозуватка, - повідомляє прес-служба ДАІ.

Читайте також: Кузьма у Львові про події 2004-го, Україну сьогодні та дітей

1. Андрій Кузьменко народився 17 серпня 1968 року в місті Самборі на Львівщині. За своє життя приміряв кілька амплуа: співака, ведучого, письменника, продюсера, актора.

2. Гурт «Скрябін» (заснований Кузьмою у 1989 році) є першим україномовним гуртом у жанрі альтернативної електроніки. Гурт видав 17 студійних альбомів, два збірники, дев'ять макси-синглів, один концертний альбом та багато інших музичних проектів.

Дивіться також: Бізнес-сніданок з Андрієм Кузьменком («Скрябін»)

3. У 2006 році Андрій Кузьменко проявив себе як талановитий письменник – видав власну книгу-автобіографію «Я, Побєда і Берлін». Вона мала шалену популярність та кілька разів перевидавалась.

4. У загиблого співака лишилася дружина Світлана й донька Марія-Барбара.

5. Одна з останніх робіт співака – композиція та кліп про Львів.

 

За матеріалами Вікіпедії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!