Легенда футболу підтримав паб у Львові, що перетворився на волонтерський центр

4406 0
Ерік Кантона сподівається, що вже невдовзі зможе відсвяткувати тут, у львівському пабі, названому на його честь, перемогу України.
фото: GETTY IMAGES

фото: GETTY IMAGES

Легендарний французький футболіст Ерік Кантона опублікував допис у соцмережі на підтримку львівського пабу, названого на його честь. Із початком повномасштабного вторгнення заклад функціонує як волонтерський центр.

«Паб Cantona у Львові перетворили на волонтерський координаційний центр. Шановний Енді Марковець, серед усіх несправедливостей у світі я дуже зворушений і пишаюся тим, що ваш паб носить моє ім'я! Сили та мужності вам і вашій родині! Сподіваюся, ми скоро відсвяткуємо вашу перемогу у вашому пабі», – йдеться в його повідомленні у Інстаграм.

Читайте також: Із якою місією на Львівщині перебувала акторка Анджеліна Джолі і як минув її візит. Фото

Для довідки

Ерік Даніель П'єр Кантона – французький футболіст, нападник. Найвідоміший виступами за збірну Франції і англійський клуб «Манчестер Юнайтед», з яким виграв чотири чемпіонські титули Прем'єр-ліги. Досі є легендою серед уболівальників «Юнайтед», які дали йому прізвисько «Король Ерік».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!