Легкоатлети з Львівщини вибороли 11 медалей на Чемпіонаті України

1103 0
У командному заліку Львівщина стала третьою у метанні та другою у багатоборстві.
фото: пресслужба лода

фото: пресслужба лода

У неділю, 16 серпня, в Луцьку на стадіоні «Авангард» завершився Командний чемпіонат України з легкої атлетики. У перший день, 15 серпня, збірна легкоатлетів Львівщини вибороли чотири медалі. Про це повідомляє пресслужба львівської ОДА.

Зокрема, на дистанції 1500 м чемпіонкою стала львів’янка Орися Дем‘янюк. На дистанції 3000 м з перешкодами найкращий результат продемонстрував представник Львівщини Роман Ростикус. У цій же дисципліні бронзовим призером став львів’янин Костянтин Коляда. У штовханні ядра серед чоловіків не було рівних Степану Дем’янчуку.

Читайте також: Львівський шахіст увійшов у топ-50 шахістів світу

Не менш продуктивним видався другий день змагань: чемпіоном України у метанні списа став львів’янин Дмитро Шеремет. Орися Дем’янюк у бігу на 800 м стала срібною призеркою, а Віталій Гаюк став другим у десятиборстві. Роман Ростикус фінішував третім у бігу на 5000 м, а Тамара Євдокимова виборола бронзу у метанні списа.

У командному заліку Львівщина стала третьою у метанні та другою у багатоборстві.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!