На правах реклами

lifecell запрошує на відкриття нового магазину в ТЦ «Арсен» у Львові

2628 0
У дні відкриття абоненти lifecell, які зроблять покупку від 1000 грн, отримають 300 бонусів на бонусний рахунок.
Фото: lifecell

Фото: lifecell

Із липня lifecell збільшить кількість брендових магазинів до 300 по всій Україні. 4 липня lifecell відкриє нові точки продажу, збільшивши свою роздрібну мережу до 300 магазинів.

Новий магазин lifecell відкриють у Львові в ТЦ «Арсен», що на вул. Зеленій, 147. У дні відкриття, 4-5 липня, абоненти lifecell, які зроблять покупку від 1000 грн, отримають 300 бонусів на бонусний рахунок. Детальніше про умови акції та використання бонусів читайте за посиланням.

Роздрібні точки продажу працюють відповідно до вимог законодавства щодо карантину. Щоб уникнути скупчень людей та черг, lifecell запровадив спеціальні електронні сервіси для реєстрації відвідувачів. Для реєстрації часу відвідування магазину перейдіть за посиланням.

«За останній рік lifecell суттєво збільшив свою роздрібну мережу брендових магазинів. Команда продажів відкрила понад 90 магазинів загальною площею 2 875 м² у 74 містах України з населенням від 10 тисяч до декількох мільйонів осіб. Зокрема в 52 містах, населення яких становить майже 2 млн. Це торговельні площі різного формату й розміру, що забезпечують якісне обслуговування клієнтів і пропонують широкий вибір мобільних ґаджетів та аксесуарів для них», – каже директор із продажів lifecell Дмитро Дзябура.

Наразі роздрібні магазини lifecell працюють у 150 містах і населених пунктах в усіх регіонах України. Загальна площа ексклюзивних магазинів lifecell становить понад 1 га. Ці магазини мають різні формати: чотири види островів, два види стендів, формат відділу та три формати повноцінних магазинів із відкритою/закритою викладкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!