Політична реклама

Львів хоче виграти комунальну техніку на конкурсі благоустрою

1137 0
Львів візьме участь у всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку». Містам, які зайняли призові місця у конкурсі, вручають комунальну техніку, обладнання та устаткування для благоустрою міста. Цей конкурс проводиться з 2000 року, а його призовий фонд складає 2 млн грн.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Згідно з правилами конкурсу, Львів представлено в першій категорії – міста із населенням понад 500 тисяч осіб. Таким чином, за звання найкращого Львів змагатиметься із шістьма іншими українськими містами: Києвом, Харковом, Одесою, Дніпропетровськом, Запоріжжям та Кривим Рогом, інформує прес-служба Львівської міськради.

Серед чинників, які впливають на оцінку міста експертною комісією, є вулично-дорожня мережа та площа зелених насаджень на душу населення, санітарна очистка, підтримка громадського порядку, освітлення вулиць та інші. Загалом враховуватимуть 26 критеріїв. Переможцями конкурсу вважатимуть ті міста, які наберуть найбільшу кількість балів з наведених вище критеріїв та за оформлення фотоальбому і презентації.

Нагадаємо, торік місто також брало участь у конкурсі та розділило 3-тє місце із Кривим Рогом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!