Львів очолив британський рейтинг туристичних напрямків, що найшвидше розвиваються

6351 1
Він – єдине українське місто в переліку від Airbnb та Post Office.
фото: www.skyscrapercity.com

фото: www.skyscrapercity.com

Сервіс бронювання тимчасового житла Airbnb і Post Office Travel Money склали перелік туристичних міст, де мешканці Великобританії найчастіше бронювали житло протягом минулого року. Львів очолив цей рейтинг і, до того ж, виявився найбільш дешевим містом в ньому.

Читайте також: Львів потрапив до рейтингу найкомфортніших для життя міст світу

Ідеться, передусім, про міста, куди можна поїхати щось відсвяткувати: випускний, день народження тощо. Дані для складання такого рейтингу взяли з інформації про кількість бронювань житла рік тому і зараз. Половина міст у рейтингу розташовані в Східній Європі, але Львів у ньому – єдине українське місто.

Зазначимо, що в усі східноєвропейські міста, що потрапили в рейтинг, є прямі рейси з Лондона.

Окрім того, автори дослідження порахували, скільки в середньому коштує коротке перебування в тому чи тому місті. Тут враховували вартість пляшки ігристого вина, вечерю із трьох страв для двох з пляшкою домашнього вина, коктейлі для двох, легкий перекус, проїзний на день у міському транспорті, трансфер з аеропорту та назад, прокат велосипеда на день та відвідування екскурсій і музеїв – також для двох людей, а також дві ночі розміщення у житлі, знайденому через Airbnb.

Читайте також: Львів потрапив до світового рейтингу стартап-міст

Отже, у Львові пара туристів на все це зможе витратити 137,42 фунтів стерлінгів (орієнтовно 4219 грн). Це вивело місто на перше місце у рейтингу. Далі йдуть: Тірана, Албанія (153,43 фунти), Катовіце, Польща (191,72 фунт), Кошице, Словаччина (195,52 фунтів), Каунас, Литва (236,79 фунтів), Анталія, Туреччина (245,57 фунтів), Барі, Італія (294,38 фунти), Москва, Росія (336,26 фунтів), Лісабон, Португалія (378,12 фунтів) та Алкмар, Нідерланди (409,69 британських фунтів).


Читайте також:
18 Січня, 2020 13:18
nelson Привіт глядачі, я нелсон, моя мати познайомила мене з великим храмом Великої Баби Огбого, коли виявила, що я не можу завагітніти дружині, це принесло стільки клопотів у мій шлюб і призвело до розлучення. За її словами, він дуже духовний і може змусити мою дружину повернутися до мене в радості, і ми можемо мати дітей разом. Спочатку я не сумнівався, поки я не зв’язався з ним, а потім кинув на мене могутні заклинання і змусив дружину повернутися. І тепер ми також щасливі з прекрасними дітьми, з того дня, коли Великий Баба Огбого працював на мене і вирішував мої проблеми, я склав тверду обітницю, що поки я живу, я завжди буду свідчити про доброту його великих творів, а тим, хто там стикається із стосунками та труднощами у шлюбі, слід швидко зв’язатися з ним та стати щасливим свідком, як я. Я кидаю його контакт тут, електронною поштою: [email protected], або його номер WhatsApp. +447440557868 ...
Він змусив мою колишню дружину повернутися до мене в радості
Він вилікував мене від безсилої людини до справжньої людини.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!