У Львові на вулиці Миколайчука виділили землю під житло для прокурорів та СБУ

1500 0
Житло будуватимуть за державні кошти.
Фото:google.commaps

Фото:google.commaps

Учора, 4 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати виділили землю для будівництва житла для працівників обласного управління прокуратури та Служби безпеки України. Ділянки розташовані на вулиці Миколайчука.

У пояснювальній записці до ухвали йдеться, що ділянку на вулиці Миколайчука площею 0,4 га пропонують передати Львівській обласній прокуратурі у постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку для працівників прокуратури. Зводитимуть житло там за кошти з держбюджету.

На карті позначена ділянка, яку виділили для житла працівникам прокуратури 

Інша ділянка, що поруч, має площу 1,09 га. Її розділять на дві – одна матиме 0,69 га – її продадуть на земельному аукціоні, а інша має площу 0,4 га. Цю землю передали у постійне користування управлінню СБУ у Львівській області. Там також зводитимуть житло для працівників структури за державні кошти.

Натомість СБУ мало б відмовитись від ділянки на вул. Малоголосківській. Львівська міська рада раніше виділила там землю для будівництва житла для працівників структури. Також СБУ має передати місту приміщення на вул. Хотинській,1.

Вікторія Савіцька

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!