Львівська школа джазу стане частиною Alfa Jazz Fest

2221 0
Після вдалого дебюту на цьогорічних «Флюгерах Львова», вихованці Львівської школи джазу та сучасної музики виступлять на міжнародному джазовому фестивалі «Alfa Jazz Fest».
фото: facebook (Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики)

фото: facebook (Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики)

На сцені біля Палацу Потоцьких молоді джазмени покажуть результати піврічного навчання із викладачами школи — провідними джазовими музикантами Львова.

Читайте також: На Alfa Jazz Fest відбудуться 4 додаткових концерти. Програма

«Бути учасниками Alfa Jazz Fest і виступати разом із світовими легендами джазу — це велика честь для нас і нагорода за плідну працю», — зазначають учні та вчителі школи.

Львівська школа джазу та сучасної музики — це перша та єдина музична школа у Львові для усіх охочих навчитися грати джаз та сучасну музику. Молоді музиканти виховуються на вільній музиці, основою якої є імпровізація.

Виступ Львівської школи джазу та сучасної музики на «Alfa Jazz Fest 2015» відбудеться в понеділок, 29 червня, о 16:00 на сцені біля Палацу Потоцьких.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!