Львівські активісти запустили флешмоб #Я_будую_свою_країну_безкоштовно

2482 0
Громадські активісти Львові запустили у Фейсбуці флешмоб #Я_будую_свою_країну_безкоштовно, який покликаний показати, наскільки багато людей готові допомагати розвиватися Україні безкоштовно.
фото: зі сторінки спільноти у Фейсбуці

фото: зі сторінки спільноти у Фейсбуці

Суть ініціативи у тому, що громадські активісти, волонтери знімають власні короткі відео про те, які безкоштовні проекти вони робили і постять це у Фейсбук з хештегом #я_будую_свою_країну_безкоштовно. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла засновниця і координаторка проекту Оксана Кута — член ГО «За Європейський Львів».

Проект має допомогти об’єднати громадські організації, активістів і волонтерів.

«Даними відео ми хочемо показати велику кількість людей, що вкладають свої сили і час на створення безкоштовних проектів, яких потребує суспільство. Також ми закликаємо допомагати громадським активістам і підтримувати їх у реалізації проектів, — каже Оксана Кута. — Зараз ініціатива поширюється по Львову, але ми плануємо поширити її на всю країну. Зараз якраз чекаємо відео ГО з інших міст».

 

Читайте також: Вони здобули нашу незалежність. 5 героїв

Організатори проекту закликають усіх охочих долучатися.

«Про ваші безкоштовні проекти, які допомагають людям, має почути кожен», — додає координаторка.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!