Львівські чиновники обіцяють швидше видавати дозволи. Перелік

1941 0
У Львові зменшено термін надання адміністративних послуг управління транспорту та зв’язку і управління архітектури. Також скоротить термін надання послуг управління економіки Львівської міської ради.
Фото: fotokanal.com

Фото: fotokanal.com

Як повідомили в Центрі надання адміністративних послуг, практика скорочення термінів надання адміністративних послуг застосовується не вперше. Раніше було скорочено термін надання послуг управління контролю та аудиту, а саме «Погодження вартості об’єкта самочинного будівництва для визначення розміру інвестиційного внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури». Термін надання даної послуги скорочено до 25 календарних днів.

Відтепер також зменшено термін надання адміністративних послуг управління транспорту та зв’язку та управління архітектури. Зокрема, надання дозволу на організацію автостоянки для зберігання транспортних засобів надається протягом 20 календарних днів.

Послуга управління архітектури про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки чи реконструкції об’єкта містобудування надаються за 7 робочих днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!