Львівські депутати скерували звернення в СБУ з приводу діяльності Остапа Стахіва

4849 0
За їхніми словами, Стахів продукує та завідомо поширює неправдиву інформацію щодо коронавірусу та вакцинації.
фото: варіанти львів

фото: варіанти львів

Сьогодні депутат Львівської міськради від партії «Голос» Ігор Шолтис подав звернення щодо діяльності антивакцинатора Остапа Стахіва. Відповідне фото документу про це оприлюднив Валентин Балагура, співкоординатор Руху Опору Капітуляції.

За словами Ігоря Шолтиса, на території Львівської області суб’єктом жорстких правопорушень є Остап Васильович Стахів, який продукує та завідомо поширює неправдиву інформацію щодо коронавірусу та вакцинації. Також організовує несанкціоновані мітинги у Львові, які порушують карантинні обмеження та спрямовані на дестабілізацію безпекової ситуації у Львівській територіальній громаді.

Читайте також: Буде кінець світу, ми знаємо, як врятуватися. Хто і навіщо заперечує пандемію коронавірусу

«Завдяки цілеспрямованій та методичній діяльності певних громадських діячів, яка спрямована на поширення неправдивої інформації щодо коронавірусу та вакцинації, вже загинули тисяч громадян України… Своєю діяльністю Остап Стахів вчинив дії, які підпадають під порушення ст. 293, ст. 295, ст. 296 КК України та рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій», – йдеться в депутатському зверненні Ігоря Шолтиса.

Окрім нього, до Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ щодо цього ж питання звернулися його однопартійці, нардепи – Ярослав Рущишин, Наталія Піпа, Галина Васильченко та Роман Лозинський.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv дослідило і спростувало основні тези, які транслює львівський Covid-дисидент Остап Стахів, а також з’ясувало, якими механізмами впливу користуються антивакцинатори та чому їм це може бути вигідно. Про це та більше читайте в матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!