Львівські фехтувальниці вибороли золоті медалі етапу Кубка світу

1432 0
У неділю, 13 листопада, в китайському місті Сучжоу завершилися командні змагання шпажисток у рамках чергового етапу Кубка світу.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

У складі національної збірної золоті нагороди отримали й дві вихованки львівської школи фехтування – Анфіса Почкалова і Ксенія Пантелєєва. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

У турі прямого вибування українки стартували під сьомим номером у 1/16 фіналу, де в непростому поєдинку взяли гору над японками з рахунком 45:43.

Читайте також: Юна львів’янка завоювала усе бельгійське «золото». Відео

Далі наші спортсменки залишили без медалей господарок турніру китаянок, завершивши зустріч з рахунком 35:45 на свою користь, а в півфіналі в напруженій боротьбі зуміли перемогти збірну Росії, відігравши свій пріоритет на останніх хвилинах бою.

Додамо, у фінальному поєдинку Україна-Південна Корея українки із самого початку вирвалися вперед і зуміли утримати це лідерство до кінця зустрічі, завершивши її з рахунком 43:32.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!