У львівських готелях попросили вимкнути російські канали

2095 0
Львівська облдержадміністраця звернулась до керівництва готелів Львівщини з проханням вимкнути в телевізійних і кабельних мережах готельних закладів ретрансляцію російських телеканалів.
Фото: los40.com

Фото: los40.com

Відповідно до рішень Нацради України з питань телебачення та радіомовлення, під заборону підпадають російські телеканали, в яких висловлюються заклики насильницької зміни конституційного ладу чи агресивних дій проти України, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Зокрема, це такі канали: Первый канал. Всемирная сеть; РТР-Планета; Россия 24; НТВ-Мир; TVCI (ТВ Центр); Россия 1; НТВ; ТНТ; Петербург 5; Звезда; РЕН-ТВ; Life News; Russia Today.

Водночас, як повідомила tvoemisto.tv директор з маркетингу готелю «Леополіс» Олена Пашніна, у готелі вже вимкнули два російські канали – ОРТ та РТР. Таким чином кількість каналів зменшилася з 22 до 20.

За словами Олени Пашніної, таку вказівку готель отримав тиждень тому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!