Львівські маршрутки знову гублять колеса на ходу. Фото

2813 0
Сьогодні, 18 листопада, у Львові на перетині вулиць Куліша та Зернової у маршрутки № 22 відпало колесо. Це вже вдруге за останні кілька днів львівські маршрутки гублять колеса під час руху.
фото: jet.wikia.com

фото: jet.wikia.com

У ТОВ «Фіакр-Львів», яке обслуговує маршрут № 22, зараз з'ясовують обставини події, – інформує Zaxid.net.

За останні дні це не одиничний випадок. До прикладу, учора, 17 листопада, під час руху на вулиці Івана Гонти відпало колесо у маршрутки № 29.

Читайте також: Кого у Львові покарали за те, що у маршруток відпали колеса

Минулої зими, 20 лютого в однієї з львівських маршруток просто на дорозі відпало одразу два колеса. Подія трапилася із автобусом, що курсує маршрутом №39, на вулиці Липинського, поблизу перехрестя із просп. Чорновола. У маршрутці знаходилися пасажири. Одне з коліс полетіло у напрямку зупинки, де стояли люди. Через кілька днів, 25 лютого, маршрутка №1004 під час руху втратила задній міст із колесами.

Нагадаємо, безлад із громадським транспортом у Львові значною мірою спричинений інертністю львів’ян. Зокрема, в управлінні транспорту Львівської міської ради стверджують, що жорстких заходів щодо впливу на перевізників не застосовують, оскільки на роботу громадського транспорту у місті немає великої кількості скарг

У Львові є дві «гарячі лінії». Одна з них – за коротким номером 15-80, інша – для стаціонарних та мобільних телефонів (032) 297-59-11. Працюють вони цілодобово та без вихідних.

 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!