Вулиця Стрийська у Львові досі перекрита. Як курсує громадський транспорт

1505 0
Тролейбус № 25 сьогодні не працюватиме.
Фото умовне

Фото умовне

Через нічну атаку 6 липня у Львові зі змінами курсуватиме громадський транспорт. Причиною є перекриття вулиці Стрийської. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

До моменту відкриття проїзду на вул. Стрийській не працюватиме тролейбусний маршрут №25 (пл. Петрушевича – автовокзал).

Маршрути №3а і №18 до моменту відкриття вул. Стрийської будуть об’їжджати по вул. Чмоли – вул. Козельницькій – вул. Франка.

Додамо, що у Львові перекрили рух транспортних засобів на трьох частинах дороги внаслідок ракетної атаки. Про це повідомили в патрульній поліції Львова.

Міський голова зазначав, що Стрийська вулиця буде перекрита, допоки надзвичайники не розберуть завалів і не витягнуть усіх загиблих. 

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові, постраждали 40 людей. Міська комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Всім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку поруч.

Tvoemisto.tv побувало на місці події та поспілкувалося із постраждалими мешканцями. Детальніше про це читайте за посиланням.

Зокрема, у Львові на два дні спустять прапор міста в пам'ять про загиблих внаслідок нічної ракетної атаки рф. Також львів'ян та гостей міста закликають утриматись від проведення розважальних заходів.

Тут ми збираємо усю актуальну інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!