Львівського екс-чиновника оштрафували за невчасно подану декларацію

1694 0
Суд притягнув до відповідальності колишнього директора департаменту житлово-комунального господарства ЛОДА.

У постанові Залізничного райсуду вказано, що екс-чиновник ЛОДА подав декларацію на чотири місяці пізніше. Йдеться про Андрія Ільківа, який із травня 2014 по жовтень 2016 років займав посаду керівника департаменту ЖКГ Львівської ОДА (з перервою на час мобілізації у 2015 році), передає zaxid.net

Читайте також: Штрафи за порушення правил паркування хочуть підняти удвічі

«Будучи директором департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА, несвоєчасно, без поважних причин подав 22 лютого 2017 року декларацію за період не охоплений раніше поданими деклараціями, хоча повинен був подати терміном до 10 жовтня 2016 року, чим вчинив адміністративне правопорушення пов'язане з корупцією», – йдеться у постанові Залізничного райсуду.

Сам Андрій Ільків під час засідання у суді вину визнав, пояснивши, що просто забув вчасно подати декларацію. Відтак суд призначив йому штраф у 850 гривень.

Опублікував Ярослав Сиваківський

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!