Зі Львова в АТО поїде 31 танк

2166 0
Наразі військова техніка ще на території Львівського бронетанкового заводу. Вона повністю укомплектована, що підтверджують екіпажі, які прибули із Володимира-Волинського для її тестування. На фронт танки обіцяють відправити вже до кінця січня.
фото: uapress.info

фото: uapress.info

Для превірки військової техніки відібрали 18 кращих фахівців 14-тої механізованої бригади. Вони вже були на фронті, а зараз ретельно оглядають кожну броню. Остаточно танки перевірять боєм на полігоні у Рівному.

Те, що ці самі таки вже були 30 грудня на полігоні у Яворові військові називають формальністю, якої під час візиту Президента уникнути не могли. Заступник командувача військ оперетивного командування «Північ» Володимир Яцентюк розповів Zaxid.net , як ідбуватиметься остаточна передача танків: «Передача військової техніки військовим частинам відбувається у декілька етапів. Перший відбувся 30 грудня. Другий етап це безпосередньо процес передачі, який відбувається сьоодні».

Читайте також: Львів'яни отримуватимуть повістки упродовж трьох місяців

Для Львівського бронетанкового заводу це замовлення Міноборони особливе. Адже, як розповів головний інженер заводу Віктор Андрущук, вони сподіваються що саме його мінітерство планує обрати як основний для ремонту танків. Остаточно 31 танк для армії передадуть в останніх числах січня.

          

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!