Львівський стартап отримає 150 тисяч доларів інвестицій від американського акселератора

2246 0
Підписами Newoldstamp користуються спеціалісти Lyft, FedEx, Vodafone, Starbucks, Nvidia, Nestle та інші відомі компанії.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Львівський стартап Newoldstamp пройшов відбір у американський акселератор 500 Startups, та став одним із 35 учасників програми. Про це повідомляє Ain.ua.

Читайте також: Львів потрапив до світового рейтингу стартап-міст

Команда отримала фінансування розміром 150 тисяч доларів за 6% (в суму входить вартість програми в 37,5 тис. доларів). Всього на програму подались понад дві тисячі стартапів із 74 країн.

Newoldstamp — стартап, який у 2015 році у Львові заснував Володимир Заставний. Він розвиває онлайн-сервіс за генерацією професіональних email-підписів. У ньому можна створювати клікабельні html-підписи на основі шаблонів, а також керувати ними у єдиній адмін-панелі. У розширеній версії програми є доступ до аналітики, банерних компаній тощо.

Читайте також: Запустити бізнес із нуля. Як студенти у Львові втілюють стартапи в життя

Команда стартапу чотири місяці навчатиметься у Сан-Франциско, після чого й отримає фінансування від акселератора. Ці кошти засновники планують витрати на розвиток сервісу та розширення команди. Підписами Newoldstamp користуються спеціалісти Lyft, FedEx, Vodafone, Starbucks, Nvidia, Nestle та інші відомі компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!