Один із ЦНАПів у Львові перетворять на «Прозорий офіс»

3163 0
Упродовж 2017-го року проводитимуть реконструкцію Центру надання адміністративних послуг на вулиці Левицького, 67.
фото: Олександр Мазуренко

фото: Олександр Мазуренко

Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради уклала угоду на реконструкцію приміщення для Центру надання соціальних послуг з приватним підприємством «Мегабудімпекс» за 754,6 тис. грн. Про це повідомляє сайт «Наші гроші. Львів».

Реконструкція приміщення для Центру на вул. Левицького, 67 відбувається у рамках реалізації пілотного урядового проекту створення центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс». Проект стартував у серпні 2016-го року у п’яти обласних центрах України – Дніпрі, Києві, Одесі, Харкові та Львові.

«Прозорий офіс» передбачає надання всіх адміністративних послуг в одному приміщенні за короткий проміжок часу. Крім того, тут можна буде зареєструвати підприємство, подати документи на оформлення паспорта тощо. Згідно з угодою, роботи повинні закінчити до кінця 2017-го року.

Читайте також: Довідки і витяги для підприємців онлайн. Як отримати

Вартість робіт, що мають бути виконані ще у 2016-му році становить 444,15 тис. грн, а у 2017-му році – 310,46 тис. грн. Ціни зазначено без ПДВ. ПП «Мегабудімпекс» створено лише п’ять місяців тому – у червні 2016-го року. Проте вже отримало низку замовлень від чиновників Львова та області. Наприклад, від Шевченківської райадміністрації – 2,5 млн грн.

Читайте також: У Львові відкрили унікальний центр надання послуг з кутком для дітей

Підприємство належить львів’янину Олегу Біласу, який ще донедавна працював старшим оперуповноваженим карного розшуку лінійного відділення в аеропорту Залізничного райвідділу міліції. Сьогодні Білас, окрім «Мегабудімпекс», володіє ПП «Біолбуд», що було створене у липні цього року,  але вже отримало значний підряд на будівництво дороги в Дрогобичі. Активно працюють на львівському ринку також дружина та сестра колишнього міліціонера – їх підприємства «Плис» та «Плас» в вересні «розіграли» між собою тендер від тої ж Шевченківської райадміністрації на облаштування громадського простору на вул. Миколайчука за 2,8 млн грн.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!