У ЦНАПі в Рясному не надаватимуть низку послуг. Обладнання мають модернізувати

759 0
Йдеться про оформлення та видачу паспортів громадянина України у формі ID-картки та для виїзду за кордон.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

У Центрі надання адміністративних послуг на вул. Шевченка, 374, що у Рясному, модернізують станцію Державної міграційної служби. Через це тимчасово – із 9 по 14 березня – призупинять прийом та видачу паспортних документів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Зокрема, йдеться про оформлення та видачу паспортів громадянина України у формі ID-картки та для виїзду за кордон.

Читайте також: Українцям дозволили обміняти паспорт на ID-картку

Додамо, що мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясному-Руському і Лисиничах. Зателефонувати до служба підтримки ЦНАП можна: (032) 297 57 95 або 093 297 57 95.

Нагадаємо, що через воєнні дії росії на території України всі паспортні документи можуть зберігатись необмежений термін. Така постанова діятиме до закінчення воєнного стану та обмежень, пов’язаних з пандемією коронавірусу в Україні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!