Львів’ян готуватимуть до партизанcького опору

8696 1
Для усіх мешканців Львова будуть проводитись навчання військової справи, запропоновано проведення курсів надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок та розпочинається масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз та техногенних катастроф. Про це 2 вересня заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сьогодні не кожен чоловік може піти добровольцем в армію. З тих чи інших обставин. Але кожен чоловік зобов’язаний потужно готуватись, аби мати силу і вміння захистити свою сім’ю, місто, батьківщину. Гартування фізичного стану, елементарні навички виживання – те, що вже сьогодні може робити кожен. У Львові міська влада спільно з військовими відкриє найближчим часом оперативні курси з навчання військової справи. Кожен охочий зможе пройти елементарний вишкіл і здобути знання, необхідні на першому етапі. Ми координуємо свої зусилля з керівництвом добровольчих батальйонів, які сьогодні оголосили про підготовку бази для масового партизанського руху в усій країні», – пояснив міський голова.

 

Також заплановані курси надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок. «Працюємо в цьому питанні з Центром медицини катастроф, Мальтійською службою та Червоним хрестом. Починаємо масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз та техногенних катастроф», – додає Садовий.

Крім того, він закликав кожного українця бути уважним і не стати невільним учасником інформаційної війни.

Читайте також: Де у Львові пройти курси медичної допомоги та навчитися стріляти


Читайте також:
3 Вересня, 2014 10:29
Олег Тільки чомусь Благодійні курси медичної допомоги на пошту менї одразу прислали повідомлення, про "благодійну", в обов"язковому порядку, оплату 350 гр.
Наживатися на ситуації дуже ганебно!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!