Львів’ян кличуть висадити квіти в підтримку політв’язня Олега Сенцова

1349 0
Акція відбудеться у львівському Парку культури.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Сьогодні, 19 липня, у Львові в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться акція «Саджайте квіти, а не людей». Про це ідеться на сторінці події у Фейсбук.

Читайте також: Львівське видавництво вперше видасть книгу Олега Сенцова українською мовою

Із 17:00 до 20:00 у Парку культури (вул. Болгарська, 4) висаджуватимуть квіти на підтримку політв’язня Олега Сенцова та інших бранців Кремля, яких є понад 100 без урахування 24-х полонених моряків. Усіх небайдужих львів’ян запрошують долучитись до акції, що її навесні започаткувала акторка Римма Зюбіна.

Читайте також: Львівські митці вийшли на акцію підтримки Олега Сенцова. Фото

13 липня режисерові та активісту Олегу Сенцову виповнилось 43 роки. Шостий рік поспіль свій день народження він змушений святкувати у в’язниці, адже він засуджений до 20 років за сфабрикованою справою та перебуває в колонії суворого режиму в місті Лабитнангі в Заполяр'ї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!