Львів’ян попереджають про різке зниження температури упродовж дня

3608 0
Сьогодні, 12 грудня, протягом дня у Львові температура повітря може знизитися на 6-8 градусів.
фото: UkrMedia

фото: UkrMedia

Уночі та вранці 12 грудня у Львівській області на дорогах ожеледиця. Опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Зранку температура повітря затримається на позначці +4°, одначе вже до вечора вона перетне позначу зі знаком мінус і на ранок, 13 грудня, температура повітря у Львові опуститься до -6°/-8°. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі.  

Читайте також: Куди скаржитися, якщо у Львові слизько: перелік телефонів 

Відтак до вечора у Львові на дорогах очікують утворення ожеледиці та погіршення умов для руху транспорту. У зв’язку з погіршенням погоди, водіїв просять обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами та по можливості утримуватися від використання автомобіля. Водночас, пішоходів також закликають бути уважними й обережними.

Нагадаємо, 8-го грудня через ожеледицю у місті та області сталася рекордна кількість аварій. Також у зв’язку із вiдлигою та снiготаненням 10-12 грудня можливий пiдйом рiвня води.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!