Львів'ян запрошують до участі в флешмобі до Дня міста

2118 0
Управління молоді, сім’ї та спорту спільно із представниками молодіжних громадських організацій, студентами та учнями 6 травня о 12:00 на пл. Ринок, 1 біля Львівської міської ради проводитиме флеш-моб до Дня міста. Львів'ян запрошують до участі у акції, — повідомили у прес-службі ЛМР.

Перша частина відображатиме три епохи Львова: «Львів середньовічний», «Львів батярський», «Львів сучасний» за допомогою хореографічної постановки.

Інша частина передбачає викладення слів «ЛЬВІВ Я ♥ ТЕБЕ» під виконання пісні Гаврика «Я ЛЮБЛЮ ТБ», а також випускання синьо-жовтих кульок, сформованих у вигляді серця.

Очікувана кількість учасників - більше 400 осіб.

«Для того, щоб зробити флеш-моб наймасштабнішим та показати, як сильно ми любимо своє місто, запрошуємо усіх охочих долучитись до нього та прийти на пл. Ринок, 1 об 11:00 год перед входом у Львівську міську раду», - зазначають в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Опублікував Ігор Саджениця 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!